موزه بریتانیا (British Museum) یکی از مهمترین و غنی ترین موزه های دنیاست که بیش از ۷ میلیون گنجینه را در خود جای داده است. این گنجینه ها از کشورها، فرهنگ ها و قوم های مختلف سراسر جهان و از دوران ماقبل تاریخ تا کنون، کنار یکدیگر گردآوری شده و در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته اند.
این موزه در سال ۱۷۵۳ میلادی و با اهدای مجموعه ای از دست نوشته های طبیعی دان انگلیسی هنس اسلون به طور رسمی افتتاح شد.
در دیدار «هارتویگ فیشر»، رئیس موزه بریتانیا با سید محمد بهشتی، رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، فیشر به بیان بخشی از فعالیتهای موزه بریتانیا درباره مجموعههای ایرانی موجود در این موزه پرداخت و گفت: اهداف موزه بریتانیا تمرکز بر چگونگی روابط فرهنگی میان ملتها و کشورهاست. برای نمونه برگزاری نمایشگاهی در بمبئی هند در مورد روابط ایران و هند و برگزاری همایش مربوط به آن در لندن از اهداف راهبردی موزه بریتانیا است.
او شعار موزه بریتانیا را "موزهای از دنیا، موزهای برای دنیا" اعلام کرد و با اشاره به ارتباط فرهنگی میان ملتها، اقوام و جوامع از هزارهها تا دهههای قبل، درباره ارتباط دریایی هند با خاورمیانه، خاور دور، آسیای جنوب شرقی و قاره استرالیا صحبت کرد.وی با اشاره به برنامههای آیندهی موزه بریتانیا اظهار کرد: ما قصد داریم سال آینده دو گالری بزرگ را به دین اسلام اختصاص دهیم، این نخستین بار است که بخشی از فضای خود را به یک "دین" اختصاص میدهیم.رییس موزه بریتانیا هدف از برپایی این نمایشگاه را نشان دادن کلیتی در سرزمینهایی دانست که اسلام در آنها حضوری جدی دارد، همچنین این نمایشگاه دائمی را نشان دادن مشابهتهای فرهنگی در جهان اسلام اعلام کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید:
26200783
26200784
کارشناسان ما در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهند بود