• تحصیل در رشته تئاتر و سینما در انگلستان


  • تحصیل در یکی از محبوبترین رشته ها در انگلستان


  • واحدهای آموزشی در رشته ساختمان سازی


  • دو دانشگاه که رتبه برتر در رشته ساختمان سازی را دارد


  • تحصیل در رشته ساختمان سازی انگلستان


  • دانشگاههای برتر دررشته جرم شناسی در انگلستان


  • تحصیل در رشته جرم شناسی در انگلستان


  • دانشگاههای برتر انگلستان در رشته علوم ورزشی


  • رشته علوم ورزشی رشته ای برتر در انگلستان


  • متقاضی دانشگاه Exeter در چه آزمونی باید شرکت کند؟


انواع ویزای دانشجویی




۱-      ویزای دانشجویی درجه ۴ ( کودک ) :

این یک ویزای دانشجویی بریتانیا برای کودکان ۴ تا ۱۷ ساله است که می خواهند در یک مدرسه مستقل در انگلستان تحصیل کنند. این برنامه باید از خارج از انگلستان ساخته شود و مشروط به قرار دادن در مدرسه، رضایت والدین یا سرپرست و اثبات این است که هزینه های زندگی و دوره را می توان پوشش داد.

ویزای طول دوره، حداکثر ۶ سال طول می کشد و می تواند تمدید شود.

 

۲-     ویزای دانشجویی درجه ۴ (عمومی) :

اگر شما ۱۶ ساله و یا بیشتر هستید و می خواهید در سطح تحصیلات عالی تحصیل کنید ، باید برای یک ویزای دانشجویی سطح ۴ (عمومی) درخواست بدهید.

قبل از درخواست ویزای دانشجویی سطح ۴ (عمومی) ، باید منتظر بمانید تا پیشنهادی از دانشگاه یا کالج دریافت کنید. دانشگاه یا کالج شما بعد از آن قادر است که  به شما یک سند به نام تایید پذیرش مطالعات (CAS) بدهد.  برای انجام این کار، موسسه یا دانشگاه  انتخاب شده شما باید توسط دولت انگلیس به عنوان یک حامی “مجوز سطح ۴”  تأیید شود .