• آیلتس مورد نیاز برای ورود به دوره foundtion


  • دوره Foundation


  • بهترین کالجها برای ورود به رشته پزشکی و دندانپزشکی چیست؟


  • بالاترین رنکینگ کالج های خصوصی انگلستان


  • GCSE(General Certificate Secondary Education)


  • PRE-GCSE(دوره قبل از دبیرستان)


  • برنامه ها و کلاسهای آموزشی کالج David game


  • محیط آموزشی کالج David game


  • دلایل برتری کالج David game


  • معرفی David Game College


ادامه مبحث شرایط کار ضمن تحصیل در انگلستان




 همانطور که قبلا ذکر شده بود دانشجویان در زمان تحصیلات خود اجازه دارندهم  به صورت تمام وقت و هم نیمه وقت مشغول به کار شوند. دانشجو می تواند با کرفرمایان متعدد قرارداد کاری داشته باشد و هیچ منعی در این باب وجود ندارد اما ساعات کاری دانشجو در طول هفته جمعأ نباید بیش از ۲۰ ساعت باشد. فارغ التحصیلان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی انگلستان می توانند در صورت استخدام و تأیید کارفرما اقامت کاری انگلستان را اخذ نمایید اما طبق قانون کشور انگلستان دانشجویان غیر اروپایی می بایست برای تغییر ویزای تحصیلی به ویزای کار در انگلستان  به کشور خود بازگشت داشته باشند و با نامه کارفرمای انگلیسی از سفارت مبدأ درخواست ویزای کار نمایند. همچنین دانش آموزان مشغول به تحصیل در کالج های انگلستان جهت تغییر ویزای Child Tier4 به General Tier4 می بایست به سفارت انگلستان در کشور مبدأ بازگشت داشته باشند و در صورت پذیرش از دانشگاههای انگلستان ویزای General Tier4 درخواست نمایند.